Kasdien atnaujinamas dienos pietų meniu, patiekalai paruošiami
vietoje ar išsinešimui
Cepelinai su mėsa (tarkuotų bulvių)
Kiaulienos maltinio užkepelė
Šilkiniai kukuliai su varške
Kepsnys "Miško" (vištienos file užkepta pievagrybiais ir
sūriu)
Kiaulienos kukuliai su makaronais
Naminiai koldūnai (savos gamybos)
Lietiniai blynai (su mėsa, varške, dešrele)
Kepsnys "Regata" (karbon. užkeptas saulėje džiovint.
pomidorais, majonezu, sūriu)
Kepsnys "Morta" (vištienos file įdaryta pievabgrybiais ir
kumpiu)
Kepsnys "Karališkas" (vištienos file įdaryta saulėje
džiovint. pomidorais ir sviesto sūrio įdaru)
Kepsnys "Gildija" (karbon. užkeptas sūriu)
Dešrelės "grill" su garnyru
Bulvytės "Fri" (su dažovėmis)
Aukštaičių blynai (virtų bulv. blyn. su darž. ir višt
įdaru)
Aitriųjų paprikų troškinys
"Žvejo" kepsnys (žuvies file užkepta daržovėmis)
"Uošvis" (kiauliena įdaryta grūdėtomis garstyčiomis,
sviesto ir sūrio įdaru)