Kasdien atnaujinamas dienos pietų meniu, patiekalai paruošiami vietoje ar išsinešimui

Balandėliai

Cepelinai su mėsa (tarkuotų bulvių)

Sriuba ryžių pomidorinė

Kiaulienos maltinio užkepelė

Kugelis

Marinuota kiauliena

Plovas

Šilkiniai kukuliai su varške

Kepsnys "Miško" (vištienos file užkepta pievagrybiais ir sūriu)

Karbonadas

"Kijevo" kotletas

Kiaulienos kukuliai su makaronais

Miežinių kruopų sriuba

Žemaičių blynai

Žemaičių blynai su mėsa

Naminiai koldūnai (savos gamybos)

Lietiniai blynai (su mėsa, varške, dešrele)

Kiaulienos maltinis

Kepsnys "Regata" (karbon. užkeptas saulėje džiovint. pomidorais, majonezu, sūriu)

Kepsnys "Morta" (vištienos file įdaryta pievabgrybiais ir kumpiu)

Kepsnys "Karališkas" (vištienos file įdaryta saulėje džiovint. pomidorais ir sviesto sūrio įdaru)

Kepsnys "Gildija" (karbon. užkeptas sūriu)

Sriuba kopūstų

Dešrelės "grill" su garnyru

Bulvytės "Fri" (su dažovėmis)

Bulvytės "Fri"

Aukštaičių blynai (virtų bulv. blyn. su darž. ir višt įdaru)

Aitriųjų paprikų troškinys

"Žvejo" kepsnys (žuvies file užkepta daržovėmis)

"Uošvis" (kiauliena įdaryta grūdėtomis garstyčiomis, sviesto ir sūrio įdaru)